CV Installaties

Ervaring als meerwaarde
Damsteeg Installatie en Onderhoudsbedrijf is in 2005 gestart met toen al 10 jaar expertise in de installatiebranche. Inmiddels is de kennis en kunde op het gebied van CV systemen alleen maar toegenomen. Damsteeg is Remeha specialist en ook ambassadeur van dat merk maar heeft, mede door continue bijscholing, kennis van alle merken en systemen. En daar profiteert u van!

Uw centrale verwarming geleverd, vakkundig geïnstalleerd en optimaal ingeregeld
Wij leveren alle merken CV ketels, alle merken radiatoren en alle materialen die nodig zijn om een systeem te kunnen laten functioneren. We zorgen voor vakkundige installatie van uw CV systeem. Door het gebruik van de nieuwste meet- en regeltechniek, voor zowel CV ketels als installaties, zorgen wij ervoor dat uw installatie zorgeloos en efficiënt functioneert.

Onderhoud van uw CV ketel en systeem
Door jarenlange ervaring en door het gebruik van de modernste meetapparatuur kunnen wij nagenoeg alle storingen in CV ketels en systemen vaststellen en in veel gevallen ook verhelpen. U weet dus snel waar u aan toe bent. Als u het niet zo ver wilt laten komen dat er een storing ontstaat, dan adviseren wij om jaarlijks onderhoud te laten plegen. Wij reinigen, controleren en stellen de ketel en het systeem opnieuw af waar nodig.

De redenen om een onderhoudscontract af te sluiten zijn:

  • verkleinen van de kans op storingen
  • direct service als er toch een storing ontstaat
  • energiezuinige afstelling
  • verlenging van de levensduur
  • voor uw eigen veiligheid !

Wilt u meer weten over ons onderhoudscontract?
Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Wilt u direct een offerte voor een nieuwe ketel aanvragen? Vul dan het formulier hieronder in.

[Form id=”6″]